Všechno je v hospodě
Anotace: U téhle vznikl jako první název, a pak jsem k tomu dopsal ten zbytek.
Všechno je v hospodě
Svět u nohou nám leží
Volní a v pohodě
Jak koně bez otěží
Letíme do dálky
Na křídlech snů
Navléknem korálky
Svých příběhů
Můžeme vyletět
Jak pegasové s křídly
A sledovat náš svět
Kde pořád se to mydlí
Podobni Ikarům
Se vzdalujeme Zemi
Vyletím nad váš dům
Unášen iluzemi
Až zase přistanem
Dáme si další rundu
A připijeme všem
S noblesou vagabundů
Pak vracíme se v dešti
S pocitem viny
Břicho a hlava třeští
Z té kocoviny
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)