Tajemstvář
Povím ti..
tajemství ospalých myšlenek
a promarněných snů
To víš..
nikdy zkrátka není světlých nocí
..jen temných dnů
a ty se kolébají ze strany na stranu
sem a tam
není-li pravdy natolik odvážné
aby stála proti nepravdám
Vysvětlíš mi tedy..
co znamená slovo "fuck"
..v absolutně doslovném překladu
a já ti za to na oplátku
posekám celou zahradu
včetně té divné hubené kopretiny
protože ta je opravdu..
"fucking skinny"
Povím ti..
tajemství o dvou hercích
a jejich potulném stylu života
Však víš..
tam, kde bývá všeho dost
..zavládne nicota
rozdílná jako varhany a peklo
jako dudy a nebe
není-li herců natolik zkušených
aby zahráli mě
..i tebe
Přečteno 307x
Tipy 18
Poslední tipující: Elisa K., gallatea, pamp_elka, Zefi, stmivani.na.lepsi.casy, Rikitan, prostějanek, myší královna, enigman, Kávový Poutník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)