Mít tajný kout
Mít tajný kout
s nebem splynout
čarovat v oblak páry
Dálka je cíl
blízkost má zem
Musím se vrátit na Zem
Andělé do údolí
nesli mne v sněžném poli
na okřídlených ramenou
Řekli mi : ,,Běž,
kroky své střež,
buď Zemi dobrou dcerou"
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Morgaine.le.Fay, losscar, Markéta Hl., Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)