Sukuba
Anotace: ....................
Pomalu usínám
zavřený ve svém pokoji
pohyb kliky
světlo proniká do temnoty
modrooká dívka
v průsvitných šatech
kdo jen jsi?
svádíš mou nevinnost
svou krásou
meč mám tupý
zbroj mi rezaví
upadám do snů
démonem se stáváš
čarodějnice!
Sukubo
dávám ti své srdce
celou svou duši
jen chtěl bych dostat
tvůj polibek
všechny poklady světa
chtěl bych ti dát
věřím tvé lásce
Sukubo.
Přečteno 292x
Tipy 21
Poslední tipující: Lenullinka, dream in emptiness, Eresiel, Laivindia, labuť, Psavec, enigman, Yenny, Květka Š., ewon, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)