To jsou opravdu dobré, nosné rýmy, skvělý rytmus a sdělení - vše se nádherně doplňuje a umocňuje. :-)
23.11.2005 18:30:00 | Hary_nš
Když rozpřahují křídla k ladnému letu a pak s oškubanými pírky se vrací domů, kam jinam by se šli utěšit, než být s mámou spolu...
23.11.2005 13:04:00 | Krtica
...ještě že se z tý pařby domů vrací... ;o)
a my se můžem kochat pohledem,
jak spící tvář je jemně usmívací...
a tolik známá něha nám probíhá tělem...
Nádherná!!
23.11.2005 12:35:00 | Cecilka
Vypadlo ti u v Útlounká a vždy se najde nějaký šťoura,který tě na to upozorní..;o))
Ach jo,ty naše mláďata nějak rychle rostou a s kým si teď máme hrát?;o)
Když už mají ustřihnutou tu pupeční šňůru,tak je nejde udržet na jednom místě.Ještěže máme tu možnost jim říci,že je máme rádi,když zavírají dveře domu a ženou se na pařbu. ;o)
23.11.2005 11:19:00 | Jackyl