O tobě
Anotace: Stejně vám to přečtení asi nic moc nedá.Potřebuju se vypsat :(
Sbírka:
Stíny duše
Každé léto jsem
nenápadně obdivovala tvoji tvář
a předstírala jen
že dívám se na ohně zář
Jak to mám udělat
dát najevo city
nechci to podělat
udělat chyby
Myslím že bys mě mohl míti rád
myslím že si zasloužíš milovat
Tak proč takhle dopadáme?
Proč souznění nehledáme?
Neboj se přiznat
protože stačí že bojím se já
co takhle lásku uznat
ať skončí tahle hloupá hra
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Květka Š., kleopatra.sedma
Komentáře (2)
Komentujících (2)