Anotace: . . .
díky za připomínku, znám těch zakázaných z té doby celou řadu - perlička nakonec: jeden můj kamarád měl strýce ve Frisku ve Státech: poslali mu desku - a z celnice poslední píseň na první straně klasické černé desky byla zakáplá voskem - byla to BACK IN USSR od Beatles.
28.10.2009 23:36:00 | rybí prdy