Klasika ...

Klasika ...

Anotace: o Lásce, o Životě,o Lidech .......nikdy nevím kam s tím .....

Zase lhal
zase řval
je to magor
je to král

Nad slabším vyhrával
tak si to užíval
vlastně nevyhrál
jen zbytky důvěry potrhal

Jeho city jsou jen rampouch a chlad
myslela si bláhová, že má ji snad rád

Jenže jeho láska
je jako provaz
svazuje hrdlo

Je jako kámen
tíží tělo

Je jako jed
otravuje srdce

Je jako dým
spaluje plíce

Nedá se dýchat nedá se žít

Proč sakra neumí mu odpustit?
Nebo snad má odejít?

Možná by jim bylo oboum líp.
Autor kuskus pruhovaná, 29.10.2009
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Prdelka10, Pevya, bobi bobie, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

možná...

29.10.2009 15:10:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel