Spekulace
Svíjející se svitek
v křeči plamenů
***
nůžky, co stříhají
vodu do pramenů
**
města zbohatlíků i jiná města,
všechna jsou přeci ze stejného těsta
*
souhvězdí tvoří velká hvězda,
je planetou, ač se nezdá
*
všechno nebo nic
čím zaplatíš víc?
*
pro chudé je někdy i to nic,
alespoň útěchou, že žijí,
a mohou se těšit i na málo,
o které se bijí
*
silnější přežívá
nepsané pravidlo
Přečteno 250x
Tipy 16
Poslední tipující: Fenceless, poustevník Jirka, Psavec, hašlerka, Nussichoco, Jiparo, Mbonita, Agniezka, labuť, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)