Já viděl Ježíšova vraha
Poznal jsem Ježíšova vraha
z ranní povětrné procházky
chytit ho je marná snaha
v hlavě kupí se mi otázky
mám to jít ohlásit ?
nebo to nechat být ?
mám to na policisty vytasit ?
bude mi potom líp ?
těžko říct tak z hlavy
mé obavy, že mě zavřou
je šílená myšlenka
ještě šílenějšího šílence,
leč se zakládá na
pravdivém jádru
protože, já viděl
vraha Ježíšova
a můj rozum
zastřelo šílenství
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Danik, její alter ego, v.hercik
Komentáře (0)