Anotace: .......
zuuuu, perfektní že píšeš, pěkně se ti to rýmuje! Já takhle umět veršovat v 11 letech tak bych si o sobě hodně myslel!
28.01.2010 15:49:00 | René Vulkán
a navíc, když se něco rýmuje tak to neznamená že to je báseň....
tohle je spíš nějaká dětská říkanak
29.10.2009 17:08:00 | Aurelius