Mimo..
Kdesi za vesmírom
preč, mimo priestoru
túžbu má
v tme za sklom
nazrieť do priezoru
byť i tam
kam asi
nikto sa nedostal
reči o počasí
nerieši..
kto ostal
sám ako prst niekde
kde sa nič nedeje
nevie
kto vie prečo?
išiel tam -
kdeže je?
všetko si namýšľa
z rozkoše
zbesnel sa
- lásky noc nadišla?
horúčka neklesá
z očí srieň strie si, pár
sĺz v stave beztiaže
nazmar či nenazmar?
nepovieš nie..
Všakže?
Přečteno 359x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lota, Markéta Hl., Psavec, Květka Š., enigman, WAYWARD, Mbonita, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)