Anotace: ..i o lidech..o odkazu..i směru odkud kam.. (Cirebon, Jawa Barat - Indonesia)
Kam dřív..?
ne, nevstoupím tou branou
je palác uzavřen
tou mříží vykovanou
snad samým démonem,
nad borovice kládou
jen vzdechnu, čert tě vem
při hře na schovávanou
se souřadnic rebusem
***
Jiří senior
29.10.2009 20:44:00 | j.c.
Cihlovou branou vstoupila jsem
A ústa otevřená zůstala
Z poselství, co od věků
Nám jsi předala
29.10.2009 17:07:00 | labuť