Nad ránem II.
Anotace: A tahle vznikla chvilku po té předchozí ...
.
Dívky, slečny, paní, babky,
já mám vás všechny z gruntu rád,
s vámi nemusím mít žádné pletky,
s vámi si chci jenom hrát.
Hrát si na to, jak by to bylo,
hrát na struny lásky kouzelné.
To by bylo, aby se nezrodilo!
Krásy lásky v skrytu tušené.
Tak chceš?
Nebo né?
Se bojíš...
To snad né!
.
Přečteno 355x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, Markéta Hl., carodejka, Psavec, Mbonita, isisleo, Elisha, Kars, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)