Štěstí se dá popisovat z různých míst. To, které hledáme je vstát a říci si: "Já jsem tak šťastný!" A takové štěstí, věřím, je v nebi.
27.02.2010 21:43:00 | Šantir
A hlavně jej tak vnímat... a to dokáže opravdu málokdo.Být štastnej a vděčnej za vše nádherně obyčejný co mám. Nikoli být neštastný z toho co bych chtěla a nemám.... super a palec nahoru:o)
15.11.2009 22:13:00 | Nút