Děkuji Ti Ilonko za pěkný a podrobný komentář.
Každý se snažíme v životě něco nalézt, hledat tu svou cestu k vysněnému cíli.Věnováno jedné milé osůbce na Literu.Ať se Ti vše daří.
Pavel
03.11.2009 23:04:00 | Paulín
Milý Pavlíku,cítím v tom určité poslání,skrytou modlitbu křehké duše,víru poslanou malému člověku.Uzřívám v tom cestu,kam si osudem,skrz nepřízně i přes tu šípkovou zahradu,slastí a milovaných plodů drobných radostí z malých dnů.Víno,láska,džbán i kostel a hřbitovní procházka - narození,etapa životadění,komihání a lopotání,hledání svého lidského štěstí a síla v moc,všemu hrdě ustát.A nikdy ničeho nelitovat.Pavle,žíj v míru.To ti přeje "kamarádka" Ilona :-)
02.11.2009 21:03:00 | poetická ilona