Snažím se
Jakoby nic tvářit se
Dělám stojku na římse
Ve mně se to točí
Jako na kolotoči
A dělám jakoby nic
Tupě smějíc
Jen zrcadlo mi věří ten škleb
Pro ty co mě neznají
Milý úsměv září
Unavená v tramvaji
Spaluju mosty potají
Dělám stojku na římse
Jakoby nic tvářím se