Je to fakt tak-až teď je mi to divné.
V jednom domku spí -
každy má to svý
nikdy se nevidí.
Jako lidi, pro samu práci sebe nevnímají
i když stojí kousek od sebe.
03.11.2009 21:34:00 | s.e.n
sluníčko jde za mráček
prší - to pláče panáček,
pláče, volá na panenku
vyjdi aspoň na chvilenku
prší,říká panenka
zmokla by mi sukénka
:o)
Jiří senior
03.11.2009 21:08:00 | j.c.