diplomatka...
Anotace: být tak s ní jedna ruka...
díky dokonalé souhře
s adrenalinem
jsi našla
mnohem víc způsobů
jak zjistit
poločas rozpadu
černobílých fotek
uskutečnit metamorfózu
říčních škeblí
do mořských perlorodek
nastavit vzorec
lampiónového průvodu
rozjařených stonožek
a vyřešit záhadu
nespárováných ponožek...
přes zimu budhistkou
v létě nudistka
osvobozená od daní
v každém území
kde se nacházím..
jsi miss metra
co se vynořila z hlubin
na povrch vesmíru jako kometa
v mém krátkometrážním snímku života...
s tebou se nepředstavitelné
stává nevyhnutelným...
Přečteno 304x
Tipy 37
Poslední tipující: LeeF, střelkyně1, isisleo, floreciente, kroužek, Churry, Psavec, harmony, Dota Slunská, zenge, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)