Klidný vztah
Spát v bavlnce
s princeznou,
která mě políbí
kdykoliv budu chtít
***
s kterou budu spát
pod střechou z mraků
s kterou budu pít
včelí likéry
z pohárů tulipánů
nebo křišťálovou vodu
ze slz nebe
**
budeme bydlet v zámku
z vltavínů a jantaru
budeme se dívat
skrz tajemná těla
hmyzu v jantarových
komůrkách
*
klidné vlny mezi námi
nerozčeří ani kamínek
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)