Anotace: ..námět ryze a fakticky: Skywalker / viz: Poezie se šťastným koncem - 29.1.2009/
Slov slabik poslední se kryjí
to starých bardů byl už zvyk
před dámou sklánějíc šíji,
pro mě ty verše dosud žijí
Básník? Ne,jen veršovník
***
Jiří senior
03.11.2009 11:45:00 | j.c.
promlouvá i odmlouvá
omlouvá, ne
praví,vnitřně jásá
neředěná krása slov
výlov rybníka
plného štik...
ST
30.10.2009 23:09:00 | Mbonita
Věř, že Skywalkerova! bez zardění dím
Až stejně jako on se vnímat naučím
pak možná nejen slovy mnohé oblažím
zatím jen dávám všanc svůj neurvaný rým...
30.10.2009 12:09:00 | šuměnka
Hi,hi,ač ne Luna,tak taky návrat hlásím
vzpomenuv si na rockový časy
v metropoli,v klubech podzemních.
nikdo z nás snad nebejval mnich ;))
30.10.2009 11:55:00 | Skywalker