Tichý muž
Anotace: /přiběh ze života/
Tichý muž u zdi u kostela
přemění slzu na víno
je ještě tak kyselá
modlit se asi,věřit ve změnu
věřit mrtvému stínu
je sám v prostřed davu
dívá se na stranu
hřeje ho jen naděje
příští darovaný čaj po ránu
dlouho tak nezahřeje
na lavičce v parku
kde je jeho ložnice
kde nelíbá ho světice
obrátit dálší stránku
psát romány plné něžnosti
a jít podle svého plánku
lidské věrnosti
tichý muž u zdi u kostela
zas dostal další minci
je blízko k těm snům
z oblaku staví dům
má tisíc dalších šancí
ta nezmizela.....
Přečteno 269x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vlk v rouše, Mbonita, Linzerka, Paulín, Psavec, Nút, Juraj Hrom, hašlerka, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)