TA STEJNÁ ZÁVISLOST
„Prý o lásce a víně bard,
však častěji o ctnosti chválu zpívá.“
(z německé prostonárodní)
. . .
Po dlouhém období
hýření a zahálky
začne se člověk zaobírat
věcí řádu a morálky
Vyměnit flašky za růžence
místo divokosti vzývat počestnost
Jen druhá strana jedné mince
ta stejná závislost –
. . .
/Jeptiška je stejný fanatik
jak alkoholik
co naklání se k svýmu pultu
Slouží oba svý euforie kultu/
Přečteno 305x
Tipy 17
Poslední tipující: TERezicKA, Psavec, Nút, Zpátky, Elisha, hašlerka, labuť, Le ver luisant, Kars, Jiparo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)