Milášku :-)
Milášku ,
má poslušnost zaslouží si chválu
tak chval mne chválou příslušnou
jen nevděčník by váhal
nechceš mi ji dát
za pouhou
„kašičku ze sto – nožek“
a mdle namítáš
„já chci jíst“
ó, já nešťastná
Můra mi kuchařku ukradla
receptů pár asi popletla
na talíř dala
pár gramů vřelosti
místo cukrkandlu
cukroví
pečených kostí
a špenátu
šlikrem něhy
a štětečkem úsměvu
spojila srdce
rudou jizvu
..a tys chtěl
řízek alá Španěl..
má duše rozněžnělá
nadějí zjasněná
na své nožky
u tvých rtů myslela
..já nehodná
nezasloužím si chválu..
do břicha žvanec
stále jsi žádal
když
já myslela na rozkoš
svíčky
víno
a na večer :-)))
Přečteno 305x
Tipy 21
Poslední tipující: vodnař, Bíša, enigman, j.c., Lota, Mbonita, hašlerka, Psavec, WhiteSkull, Nút, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)