Skalní hrad
Anotace: Spíš pozvánka než básnička :)
Skalní hrad ve Sloupu
mě velmi překvapil a nadchnul
Je nádherný a osobitý
ještě nikdy na mě
žádné místo nezapůsobilo
tak silným dojmem...
Jak se tam asi muselo lidem žít??
Zvlášť v zimě to muselo být tvrdé
Ale jara a léta byla dozajista nádherná
kvetoucí terasy, zahrady a vinice
zpívající ptáci a bzučící včely...
Kdo máte možnost
jeďte se tam podívat
stojí zato ho vidět
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, mademoiselle secret, enigman, Mbonita, hašlerka, Nút
Komentáře (3)
Komentujících (3)