Bestie
Proč lidi pijou?
Já piju, protože chci zemřít.
Jistě, euforie okamžiků jsou pokušením,
kterému se nedá odolat.
Proč lidi kouřej?
Já kouřím, protože chci zemřít.
Na zdolané hoře je však onen pocit,
když si zapálíte cigaretu výjimečný.
Věčný spánek ve mně vzbouzí respekt,
chtíč, touhu a strach.
NEVZDÁM TO! MNOHOHLAVÁ BESTIE
MĚ NEDOSTANE, MĚ NE!
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, urcite.me.neznas, DalfaSalfa, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)