Oli
Strom života.
Větve radostí.
Listy lásky.
Květy drzosti.
Pupeny humoru.
Naděje kmen.
Jedinečný strom.
Za jeho život jiný život stojí.
Nenávist a Závist se ho bojí.
Miluju.
Zbožňuju.
Ze srdce obdivuju.
Houževnatost.
Laskavost.
Koruna lásky.
Čas nevnímá.
Žije si svůj sen.
Vše kolem vábí.
Ať je noc či den.
Kouzelný strom.
Plný záře.
Co oslní.
Co srdce Tvé naplní.
Euforií, láskou a nadějí...
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Nút, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)