v treti strofe seti nejak nepovedl rym, jinak mi to prijde jako prumerne dilo, nenadchne ani neurazi...
03.11.2009 05:12:00 | saddova
Realita života... ale vždy záleží na obou, co z toho bude. Jestli úcta, porozumnění a tolerance, protože zamilovanost a touha odletí jinam, a nebo krach navždy...
31.10.2009 19:39:00 | labuť
líbí se mi první odstavec,pak je to spíš smutenka .... a nemyslím si že to tak uplně je ... snad někde... u někoho..myslím že je to opravdu domino... skládají se kostičky jedna k jedné občas se to všechno vysype ... a pak se hraje znova ..nebo taky ne.. nicméně zajímavý námět na přemýšlení:o)
30.10.2009 18:39:00 | Nút