Delirium Vitae
Anotace: ...myslím, že to každý zná...po svém...
Po směru lidí běží čas
a někdo se snaží vše zamaskovat
pozpátku...
Jdoucí terasou
za masou popelníků
utržím tisíc díků
grimasou oplodněnou
navzdory ránu.
Ještě než vstanu,
dám si ránu pěstí...
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)