zabiju je sama
Našlapuj jemně po mých snech.
Je důležité, kdo je pochopí.
Teď
zadusím sama pocity
klíčící uvnitř
-a ještě než se znova vzchopí-
Budu jejich špatná matka.
Budu je opilá obelhávat
v pozdních hodinách.
Budu jejich zlá polovička.
Budu vést smutný monology
sama se sebou.
Protože teď nemá smysl něco říkat...
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: Nussichoco, fuu, Bíša, její alter ego, Psavec, rry-cussete, 6thSun, enigman, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)