Písmo
Anotace: někdy spolu lidi prostě nemůžou být
Až opadne ranní mlha
a my dva
vyjdeme do ulic,
každý svou cestou,
budeme dělat,
že se neznáme.
A ty už si nebudeš pamatovat,
jak jsem ti v noci
prstem na záda
napsal všechna možná vyznání.
Snad jen tvoje kůže
má na sobě stále
neviditelné písmo
jimž bylo napsáno,
že bych pro tebe
po kapkách
tiše vykrvácel…
Přečteno 377x
Tipy 35
Poslední tipující: anaH, lucajda89, Bíša, Andry.., Pythonissa__, Gamiani, Juliete, Stoneman, Quigleika, obyčejná, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)