Holubí
Anotace: procházka městem..
Cítila se malátná
po třech hodinách spánku.
Přecpaný holub,
kterého opijem rohlíkem
nepozná známku punku.
*Nesedl na lup*
Budoár z polštářů,
jak hnízdo holubí.
Přikrytý tvým svrchníkem.
Je ti teplo děvče?
Holubí, na dubí, ven!
*Reklamace nevratná*
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita
Komentáře (0)