Anotace: Inspirováno několika zdejšími básníky a Tarjou Turunen, Anettou Olson, Tuomasem....
Smím-li se optati, nejedná se čistě hypoteticky o finské (a švédské) básníky?
31.10.2009 10:46:00 | Zelená okurka
tady je modrá - barva sblížení, barva letní noci a pár hvěziček žářících...
31.10.2009 09:37:00 | NováEli