Ženská jedna nezbedně hašteřivá:
tady mne za víčka snění popadal klarinet za klopy,laškující valčíkové kytarové trilkování,všemožné řinčení bubínků a činelí a do toho něžný poetický hlas,jenž k srdcím v půlnočním sále prozpěvuje.Cítím z tebe neobyčejnou hudbu,folkový to zážitek.Inu,předplácím si první řadu.Ilona :-)
06.11.2009 23:30:00 | poetická ilona