Srdce zvonu
Anotace: ..................
Srdce zvonu na radnici
do všech
čtyř světových stran
zní
pravidelně a rytmicky
jak kostka
vržená při pokru
meče jsou slyšet
spolu se setkávají
rány pěstí
zlomené kosti
jiskry odlétají
dnešní noc je plná šílenství
vojáci posilnění pitím
o ženský na ulicích boje svádějí
krev teče
medvědí krev teče
víno je vylité
úplněk probouzí
vlčí touhy
v lidech
vraždy a únosy
pro pár chvil moci
dotknout se srdce koruny.
Přečteno 308x
Tipy 21
Poslední tipující: Cassée Moteur, padající do neznáma, LeeF, labuť, Yenny, Lenullinka, Psavec, NikitaNikaT., enigman, zenge, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)