Anotace: Touto básní chci volně navázat na svou první sbírku, kterou milovníci poezie obdivně označují jménem "Osudová". Né nadarmo byla přeložena do 934 jazyků, včetně 29 mrtvých dialektů, jejichž písmo nikdy nespatřilo světlo světa.
dávám ST a to proto že mí kamarádi jsou programátoři :D
16.11.2009 22:45:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Pokud si neděláš prču a jde skutečně o nějakej kód, pak máš typ. Jestli to tak není, beru ho zpátky.
04.11.2009 14:05:00 | René Vulkán
šestnáctková soustava:
BB3525B2AAAA954D
AEA4CCFC2A0D5C05
musím uznat,že je to nesmírně poučná báseň =D
31.10.2009 22:15:00 | Duhová