Anotace: pro přítele, který mě stejně neposlouchá... snad si to přečte... kdybych měla dokončit své myšlenky, byla by hodně dlouhá.... možná tedy příště...
Odpustit jde, ale jde i zapomenout?
Jinak nádherně napsané, přesvědčivé a podmanivé, zároveň něžné, poetické... Moc se mi líbí.
03.11.2009 00:28:00 | okousaná od světlušek
Někdy bývá minulost, jako vězenská koule, ale myslím, že jsi dala dobrou radu.
02.11.2009 08:47:00 | labuť
Suprově napsané... kéž každý prozře a odpoutá se od věcí, které jej ničí, nejen jeho, ale aj druhé, ať už vlastní, či druhou vinou... vždyť nežije se minulostí... ale má se žít přítomností.
01.11.2009 20:35:00 | NikitaNikaT.