Anotace: už planá, bezúspěšná... takže teď jen taková slovní hra
Sbírka: Symboly a čáry
a jeda básníče
asi nebyla chyba
v rozladěné harmonice
ani že by oněměla
asik bylo málo
jen přivoněti ku Monice
měl jsi do dlaní
vzít její líce
jo básníče
měl jsi chtít více...
01.11.2009 19:45:00 | jedam
objetí též
plní oběti
ve smetí ho
pak hledám
a nedám
a nedám ..si pokoj..:-)
ST
31.10.2009 16:49:00 | Mbonita
Dívej, na nebi létavice,
zapálí další nové svíce,
možná jen kousek od silnice,
už otevírá okenice...
31.10.2009 08:58:00 | nejsembásník