Zoufalé ráno
Dnes ráno jsem nemohla vstát z postele
pod tíhou myšlenek na tebe
dívala se z okna ven
dívala se do nebe
zticha jako v kostele
Vyjímečně nebyl o tobě můj sen
a já zrazovaná zrazující
tolik prázdnoty ve mě
nikdy nemilovaná stále milující
těžkost duše bolest srdce
nepomůže ani matka Země
Přečteno 415x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, CHoKoLaTeKiss, Matty09, Květka Š., Mbonita, hašlerka, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)