Unavená
Anotace: krátké veršování na dobrou noc
Pokud se ti víčka klíží
a spánek tvou mysl tíží,
neváhej a odeber se do postele,
ona se ti sama rozestele a ty usneš za chvíli.
Probudíš se do snu,
budeš krásnou luční vílou
a do rána ožiješ sílou.
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, susana načeva, hašlerka, WAYWARD, klinika
Komentáře (3)
Komentujících (3)