dosadím do rovnice
integrál vyhořelé svíce
před čtvrtou ranní
neznámá v bodu tání
odmocnina nočního vánku
klaním se
básníku mého spánku
ST!
01.11.2009 14:15:00 | hašlerka
..jak vidno ještě nad básněním
dá se ta noční trávit
těch neznámých a intergrálů si sice trochu cením
však normálnímu přemýšlení mohly by mozek kalit :o)
31.10.2009 22:00:00 | šuměnka
teda to je ale pecka, suprovka, supertip to nevystihne,
ztratí se v ostatních nádherně sis s tím vyhrálo :-) a mě rozsvítilo chmurný den
31.10.2009 21:23:00 | losscar
počítám faktoriál
svýho propadu..
není nad terciální záhadu
snu
bdění je jen násobení
chtění...spát
nebo hrát..třeba šach
a jsem tam zas...cítím svůj
totální krach...
chjo
ST
31.10.2009 17:11:00 | Mbonita