18 let
Anotace: Zhudebněno na bandzone.cz/estetickalasicka
Je ti osmnáct let
Před tebou leží svět
Začni žít svůj vlastní příběh
O to tu teď hlavně běží
I když se to nezdá
Jsi největší hvězda
Mocnější než pán bůh
Kterej neměl na nic nárok
Zařvi si: Hej hej hej už jsem dospělej
Hej hej hej už jsem dospělej
Na lidi kolem ser
Dokud dávaj tak ber
Oni s tebou potom stejně
Vymetou všechny kouty
Dělej si co chceš
Dnes je pravdou lež
A každý ti bude věřit
Když neuhneš pohledem
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (0)