Spagetti
Chutné provázky.
Dělat si barevné obrázky
z cherry rajčátek.
To je všeho teprv začátek.
Vlasy z parmazánu
tvoří sněhovou peřinu
s italským kořením na vrch
Bazalka pro ozdobu
je jen návrh.
Tvoříme Italiano podobu
Specialite!
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)