Snad někdy
Anotace: ....pochopím tvé touhy
Díval se mnou skrze,
němý,snad i drze,
v očích výsměch,stroze,
obličej zkrytý v mlze.
Myšlenky tajíc v hrůze,
zda pošeptat je mně či své můze,
obavy oděné spoře,
"POCHOPIT" to může být hoře!!
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: J's ..
Komentáře (0)