Anotace: Jsem sám ..., rád?
TO Hašlerka:
Touha vkrádala se tajně
a její vlas mne lehtal,
já cítil jsem se fajně
a pak jsem toho nechal.
Co řekli by nám lidi,
že spolu tady obcujem!
To každý přece vidí,
že jen proti sobě
naživo bojujem!
01.11.2009 22:48:00 | Zasr. romantik
Hlas osamělý zazněl hornou,
rozlil se v kraj večer zdlouha.
A mámivou hrou, nepokornou
do srdce vkrádala se touha.
ST!
01.11.2009 16:47:00 | hašlerka
Tahle je dobrá*
01.11.2009 00:09:00 | rybí prdy