TY
S tebou
je všechno běh na dlouhou trať
měsíc couvá před tvou nerozhodností
a dorůstá nad mým steskem
Proč neoplýváš zodpovědností
za své ukvapené činy
asi tě sejmu bouřlivým bleskem
Neboť tohle bude dlouhá stať
o tvých očích s hvězdami
a jak jsou jako tůně
Co když se člověk podívá a napije
skončí v kocovině
s prázdnými dlaněmi
Tvé srdce pevně zamčené
v nejhlubším je sklepení
obklopené mořem opatrnosti
Je to trochu k zlosti
ruce mám promáčené
od toho nekonečného hledání
A tvá slova duhy barvy
mé smutky zahání
a jsou jak milosrdné dary
Však ta tvoje infirmita
mě asi brzy utopí
ve svých zvratkách
Zvracím krev a svoje srdce
Je to jako když hoří konopí
na jatkách
Na té porážce jsem já
protože nikdy nebudu tvá
Přečteno 372x
Tipy 15
Poslední tipující: Behemot, labuť, Mbonita, Psavec, enigman, hašlerka, Květka Š., 6thSun, Djinii, Zasr. romantik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)