Podvod
Proč jsem kvůli tobě
opustila celý můj svět
a zachovala se jak dítě
kterýmu je pět
Měla bych bejt v hrobě
svázaná uprostře sítě
a nežít v tomhle časoprázdnu
kde není nic jen bolest
Nepomůže věta Tohle zvládnu
nepomůže čokoláda
chtěla jsem štěstí podvést
protože mám tě zřejmě ráda
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, Pevya, Lioness, Elisha, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)