Pils v 11:25:36 sec

Pils v 11:25:36 sec

Anotace: .....

Dole

dole
v přízemí vrčí automatická
pračka / někdo hází
kostkou
nějaké ruce
a pak letí zběsilý pták
před ještě zběsilejší kočkou
zatímco sedím s lahváčem
a poddávám se
zamyšlení

Rostliny nad rozpáleným
radiátorem imitují
život
i záclony
a stín
to vše ve zvláštní atmosféře
(jako těsně před spaním
/nebo smrtí/)

Nevím
co znamenají růžové body na nebi
a smích
Vše je ohraničeno prahy
a podlaha nad níž se vznáší
vzducholoď smrti
má pro plazícího se
jen kopanec do
slabin

Zase je jaro
zase podzim
zase cokoli
Sedím s tím samým řádkem
už měsíce a snažím se
dokopat k cestě za
Něčím

Ty jsi ten poklad
ty jsi ten omyl
tys vše

A letadla pořád létají
a lodě plují
Opilci sedí na svých židlích
a život
včera kurevsky dlouhý
dnes vážíme na digitální

váze




....
Autor Who cares a lot, 01.11.2009
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Stoneman, labuť, Lukáš Rymeš, Zefi, zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

vazce

15.11.2009 21:40:00 | drsnosrstej kokršpaněl

líbí

Bukowski jak vyšitej...už pa(t)ří nám všem. Už ho máme pod kůží.***

01.11.2009 11:53:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel