Lítací
Anotace: malé zamyšlení při neděli...
Sbírka:
Na křídlech
Kdo z vás nikdy nesnil?
Kdo z vás nikdy nelítal?
Kdo z vás nikdy neběsnil?
Kdo z vás před něčím neutíkal?
Snad nikdo není na světě,
kdo nechtěl sedět v raketě...
Občas připadáme si jako draci,
a lítáme mezi rodinou a prací...
Za nesmysly lítáme a běháme
a pranic z toho nemáme...
Komentáře (0)