Pěkný den
Anotace: ...dovolená jak má být: opička, prasárny, ale moooc hezky...
Ptáčci pějí
a slunce vstává,
už od rána
mě pobolívá hlava.
Práce mě čeká
až to pěkné není,
budík mě leká
a ruší z mého snění.
Vybíhám ven,
jen tak, jako Eva
a zakopávám
o pořádný kus..dřeva.
K zemi padá nahé tělo moje
a už ležím v kopě hnoje..
Kéž by to byl jenom sen..
I tak..přeji všem hezký den!!
Komentáře (0)